Vsak od nas se sam podpisuje pod svojo srečo. Edinstveno. Vedno znova.

Spoznanja o tem, zakaj se nam določene stvari dogajajo, o tem kako se odzivamo nanje in o tem, da obstajajo znanja in orodja s katerimi lahko spremenimo svoje zaznave, misli, čustva in ravnanje odstiramo tudi soustanoviteljice Učenja za življenje in sicer z dvema pristopoma in s tem prispevamo k temu, da živimo lažje, preprostejše, predvsem bolj zdravi, srečni in uspešni:

Resonančni coaching

Vsaka oseba ima svojo edinstveno vibracijo, ki pa pogosto izzveni v adolescenci. Smo v stalnem procesu iskati in živeti ravnovesje med lastnimi potrebami in potrebami drugih ljudi, pri čemer je pomembno znati ohraniti 'sebe'.

Kot  coachinja te spremljam in usmerjam pri tem, da:
- najdeš stik s svojo edinstveno naravo, sposobnostmi in talenti ter jih ozavestiš in živiš,
- premagaš morebitne krize, konflikte ter neravnovesja,
- se naučiš sam najti vir moči in motivacije – v sebi – svoje mesto v življenju,
- živiš vse svoje vloge v življenju in čutiš notranji mir (izvir v sebi), ravnovesje, resonanco,
- verjameš vase, si zaupaš, se imaš rad, radostno in lahkotno. Več >>>

 

 

Spoznaj samega sebe!, Djotiš svetovanje

Djotiš počiva na starodavnih modrostih, rojenih v skrivnostih narave. Znanje, neprecenljive vrednosti temelji na univerzalnih zakonih vesolja. Osvetli nam pot, ki je pred nami in pomaga razumeti kdo smo, zakaj se doživljamo, kot se in kaj lahko spremenimo.
Simbolni jezik planetov opisuje našo naravnanost, ki ji Življenje vedno sledi. Ko vemo, da je sedanjost posledica naših preteklih misli, pogledov in prepričanj,  razumemo, da prav danes ustvarjamo svojo prihodnost. Naš izhodišče je, kakršno je, pot naprej pa je naša izbira. Več >>>>