Prijatelji

Dragi prijatelji in ambasadorji šole Učenje za življenje!

Prisrčno vabljeni, da z nami soustvarjate šolo za resnično, dobro in lepo. Vaši predlogi za nove vsebine bodo pomagali vsem nam, da bomo živeli bolj polno in radostno.

Veseli smo tudi, da vaše izkušnje, pobude in spodbude delite z nami. Skupaj smo glasnejši! Povezuje nas ideja za proaktivno, ustvarjalno in odgovorno vedenje z namenom polnejšega, kakovostnejšega in srečnejšega življenja.

"Prijatelji, ne bojte se življenja! Kako dobro je živeti, kadar storiš kaj dobrega in resničnega." Fjodor Mihajlovič Dostojevski

Pišite nam na sola@ucenjezazivljenje.si. Postanite član naše Skupnosti in si pridobite dodatne ugodnosti.

Predavatelji

Spoštovani predavatelji, strokovnjaki, motivatorji in prijatelji šole Učenje za življenje!

Vabimo vas, da v odlični družbi podelite svoja znanja, izkušnje in življenjske zgodbe. Življenje nam ponuja nešteto enkratnih priložnosti, da se vsak dan naučimo nekaj novega. Na poti učenja postajamo bogatejši, uspešnejši in bolj zadovoljni. Učimo se od življenja samega ter od ljudi okoli nas, zato je prav, da s hvaležnostjo svoje znanje delimo in učimo druge. Udeležencem šole želimo v prihodnje ponuditi raznovrstne vsebine, ter poglobljene učne programe v okviru tematskih modulov, zato bo priložnosti za sodelovanje veliko.

 

Partnerji

Spoštovani poslovni partnerji! Vabimo vas, da se nam pridružite kot partner ali pokrovitelj šole Učenje za življenje.

Sodelujete lahko v obliki predavanja in delavnice, ter z udeleženci podelite svoje neprecenljive poslovne izkušnje ali v izvedbi iniciativ, ki predstavljajo aktivacijski element šole za življenje (kreacijo). Hvaležni bomo za organizacijsko in finančno podporo v obliki donacije ali finančnega pokroviteljstva. V prihodnjih izobraževalnih modulih želimo udeležencem omogočiti tudi sofinanciranje vpisnine v obliki štipendije ali poslovne prakse. Vsa sredstva bomo namenili nadaljnemu razvoju šole in izobraževalnih projektov, ter vam v zahvalo omogočili predstavitev podjetja, storitev, izdelkov ter ugodnosti pri vpisnini.

 

Mediji

Spoštovani uredniki in novinarji! Vas in vašo medijsko hišo vabimo, da postanete medijski partner šole Učenje za življenje.

Obljubljamo vam veliko zanimivih predavateljev, kakovostnih vsebin ter družbeno koristnih projektov in dogodkov. Verjamemo, da lahko ponudimo lepo dopolnilo vašim obstoječim vsebinam, ter skupaj nagradimo zveste ljubitelje vaših medijev. Z objavo v vaših medijih nam boste omogočili pomembno podporo pri ozaveščanju o pomenu življenjskega učenja in osvajanja znanj, ter številnim ljudem pokazali pot do srečnejšega in bolj polnega življenja.