Kako približati to kar želite temu kar živite? Kako aktivirati lastne potenciale za izboljšanje kakovosti življenja? Kako si zastaviti cilje ter ohraniti pozornost in motivacijo za doseg ciljev? Kako uresničevati svoje želje in cilje, razbremenjeni blokad in omejujočih prepričanj? Kako ohranjati zaupanje v sebe in krepiti samozavest ter ljubezen? Odgovore oblikujete sami - v resonančnem coachingu, vodenem sistematičnemu procesu spreminjanja vaših prepričanj, ravnanj in vedenja. Več informacij na resonancnicoaching.si

Brez strahu pred lastno močjo

Metoda Kutschera-Resonanz®, po kateri se coachingi izvajajo, dokazuje, da ljudje v resonanci zlahka odkrijejo svoje sposobnosti in talente in uživajo zdravje in uspeh. Združuje najbolj učinkovite metode preizkušenih pristopov in teorij: celovit in sistemski pristop, superlearning, NLP (nevrolingvistično programiranje), transakcijsko analizo, mentalni trening, ustvarjalne, intervencijske idr. tehnike.

Coachingi so srečanja - pogovori in vaje - ki potekajo lahkotno in sproščeno, a delovno intenzivno predvsem za vas. Pomeni, da večino opravite vi, jaz vas kot coachinja sprašujem in usmerjam na način, da 'vklopite' vsa svoja čutila, sami iščete odgovore v sebi, se spoznavate in odkrivate svoje vire moči. Zaznavajoč svoja čustva in sposobnosti oblikujete nove možnosti ter določate cilje, skupaj pa razvijeva strategijo 'kako do njih'.

Kako izgledajo srečanja – coachingi?

Orodja in tehnike v procesu odkrivanja  lastne resonance (izvira), vrednot, prepričanj in sposobnosti so:

· VAKOG komunikacija (vključenost vseh 5 čutnih kanalov),
· brisalec, iskanje simbolov, prenos resursov, trenutek odličnosti, mesto moči,
· Milton Model (učenje iz podzavesti), Meta model (vprašanja za prepoznavanje misli in čustev, ki se skrivajo za besedami, npr. za opisom nekega problema),
· preokvirjanje (izbira odzivanja na dogodek),
· energijske vaje, koreninjenje, krona, košara, oder, slap, idr.

Poudarek je na POVEZANOSTI Z NARAVO! Načeloma so potrebna v procesu od pogleda na situacijo, do postavitve sistema, intervencije, npr. morebitnega odpravljanja blokad, ter do določitve cilja, integracije-strategije in novih možnosti vsaj 3 srečanja (eno srečanja traja 60 min). V praksi pa to predstavlja proces 3 do 10 srečanj, seveda odvisno od posameznika in njegovega stanja, pri nekaterih manj, pri nekaterih več oz. pri določenih ljudeh so priporočljiva občasna nadaljevalna srečanja. Opomba: zaenkrat izvajam individualne coachinge, za odrasle (starosti 18+).

O sebi ...

Iris Kline Arih, resonančna coachinja

Sem ljubiteljica pristnega, naravnega in lepega. Srčna, predana, prijateljska. Ustvarjam in se realiziram na področjih izobraževanja, tržnega komuniciranja, športa. Materinstva in partnerstva! Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka. Uživam življenje, sproščeno in z veseljem ga raziskujem ter prirojeno, priučeno in intuitivno oddajam signale v okolico na način, da piše čudovite zgodbe, katerih največja vrednost zame so ljudje.

»Ne morem se spomniti ničesar boljšega kot biti prijazna, nežna in ljubeča do tebe«,

sem nekega dne zapisala prijatelju, v razmišljanju, kaj je tisto največ, kar mu lahko dam? Prepričana sem, da je to največ, kar lahko damo sebi, da smo prijazni, nežni in ljubeči do sebe in ko začnemo to dajati sebi, začnemo enako dajati-deliti tudi z drugimi. In sploh zavemo se ne, kdaj se začne to reflektirati, vračati k nam. Preprosto zgodi se.

CENA:
Eno srečanje poteka 1 uro. Cena 60 min srečanja je 50 EUR.

KJE:
Ulica Lojzeta Spacala 34, 1000 Ljubljana

KONTAKT:
Resonančni coaching, Iris Kline Arih s.p.
031379404
iris.kline.arih@gmail.com