Dobrodošlica!
Dobrodošli v skupnost Učenje za življenje, ki z navdihujočimi, strokovnimi, zavedanja in srčnosti polnimi, uporabnimi in praktičnimi vsebinami prispeva k bolj zdravemu, zadovoljnemu in kakovostnemu življenju. Povezujemo se v večplastnem razmišljanju in delovanju, ki vodi do večje stopnje razumevanja, večjega zadovoljstva, večjega srca! Snujemo številne povezave, privabljamo možnosti in ustvarjamo priložnosti, kjer se docela izrišejo naši potenciali, ustvarjalna moč, naše sanje … Tukaj se zrcalijo programi Učenje za življenje, udejanjajo predavanja, delavnice in treningi ter oblikuje podoba povezanih ljudi. Vsi mi in vsak od nas s svojo prehojeno življenjsko potjo prebujamo v sebi in v drugem boljšega človeka, oblikujemo boljšo družbo in gradimo boljši svet. Z majhnimi koraki in dejanji. Mnogo njih, mnogo nas…

Skupnost Učenje za življenje:

- povezuje ljudi z njihovimi neizrečenmi željami in sanjami
- opozarja na pomembnost fokusa in velike slike
- dokazuje, kako preprosto, zabavno in polno je lahko življenje
- išče moč in sposobnost v nas samih
- ustvarja naravnega, naprednega, plemenitega človeka
- rojeva heroje, ki to sploh ne želijo biti, a preprosto so

Kaj prinaša članstvo v skupnosti?

Vsak član skupnosti:

- prejme brezplačno e-brošuro oz. priročnik, ki povzema program predavanj in delavnic.
- si pridobi 10% popust v programih šole Učenje za življenje 2018.

Članarina in pristopnica

Osnovna letna članarina znaša 12,00 €.

Z izpolnjeno spodnjo pristopno izjavo in z nakazilom članarine na TRR račun: SI56 34000-1017639004 boste včlanjeni v Skupnost Učenje za življenje. Na navedeni naslov vam bomo poslali račun.

  • Letna članarina znaša 12,00 €.
    Soglašam, da se moji navedeni osebni podatki zbirajo, uporabljajo in obdelujejo za potrebe vodenja evidence o članih, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošnimi pogoji Zavoda Učenje za življenje, objavljenimi na spletni strani. S članstvom se vpisujem tudi med prejemnike e-novic Učenje za življenje.