Povezovalna in ustvarjalna šola za življenje 

Dobrodošli v skupnost Učenje za življenje, ki z navdihujočimi, strokovnimi, zavedanja in srčnosti polnimi, uporabnimi in praktičnimi vsebinami prispeva k bolj zdravemu, zadovoljnemu in kakovostnemu življenju. Snujemo številne povezave, privabljamo možnosti in ustvarjamo priložnosti, kjer se docela sprostijo naši potenciali, ustvarjalna moč, naše sanje. Skozi programe Učenje za življenje se oblikuje prostor povezanih ljudi. Vsi mi in vsak od nas s svojo prehojeno življenjsko potjo prebujamo v sebi in v drugem boljšega človeka, oblikujemo boljšo družbo in gradimo boljši svet. Z majhnimi koraki in dejanji. Mnogo njih, mnogo nas.

 

Članstvo v skupnosti Učenje za življenje

Kaj prinaša članstvo v skupnosti?

Vsak član skupnosti Učenje za življenje pridobi 10% popust v programih Učenje za življenje v letu, za katerega je bila plačana članarina. Ustvarjamo skupnost, ki spodbuja ustvarjalnost, kreativnost in produktivnost.

Članarina in pristopnica

Letna članarina znaša 20,00 €.

S spodnjo izpolnjeno pristopno izjavo ter z nakazilom članarine na TRR račun: SI56 0510 0801 6866 158 boste včlanjeni v skupnost Učenje za življenje in deležni ugodnosti iz naslovna članstva. Na e-naslov, ki ga boste navedli, vam bomo poslali račun.

Letna članarina znaša 20,00 €.
Soglašam, da se moji navedeni osebni podatki zbirajo, uporabljajo in obdelujejo za potrebe vodenja evidence o članih, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošnimi pogoji Zavoda Učenje za življenje, objavljenimi na spletni strani. S članstvom se vpisujem tudi med prejemnike e-novic Učenje za življenje.