Splošni pogoji poslovanja Zavoda Učenje za življenje in uporabe spletnega portala

Prijave na izobraževanja, seminarje, delavnice
Vsak prijavitelj se na izobraževanje v šoli Učenje za življenje prijavi z izpolnjeno prijavnico, ki jo najde na spletnem mestu in izpolnjeno odda v elektronski obliki. Prijava je sprejeta, ko prejme potrditev le-te na elektronski naslov. Prav tako, po elektronski pošti, bo vsak prijavitelj prejel predračun z vsemi podatki za plačilo vpisnine. Plačilni pogoji so objavljeni na spletni strani. Račun bo udeleženec predavanj dobili kasneje, po začetku šole dobil na izobraževanju.
Prijavitelj jamči, da so vsi navedeni osebni podatki pravilni in organizatorju dovoljuje ravnanje z njimi v okviru določb o varovanju osebnih podatkov. Prijava obvezuje prijavitelja k udeležbi ter plačilu in k spoštovanju določil o odpovedi izobraževanja.

Odpoved izobraževanj
Prijavitelj ima pravico izobraževalni dogodek odpovedati, brez stroškov odpovedi do 7 dni pred začetkom izobraževanja. Odpoved mora biti podana v pisni obliki (lahko tudi preko e-pošte), ter potrjena s strani organizatorja, da jo je prejel. V primeru, da prijavitelj udeležbe ne odpove pravočasno, nosi riziko plačila celotne vpisnine izobraževalnega dogodka.

Organizator si pridrži pravico razpisani izobraževalni dogodek odpovedati ali v dogovoru s prijaviteljem izvesti v drugačnem terminu, kot je to prvotno načrtoval. Ponudnik se zaveže, da ga bo o tej spremembi pravočasno obvestil in mu v primeru odpovedi izobraževalnega dogodka oz. prestavitve termina, s katero se prijavitelj ne bi strinjal, ponudil drugo predavanje ali delavnico.

Prijave / Odjave na e-obvestila
Prijavitelj z izpolnjeno in odposlano prijavo jamči, da je vpisani e-naslov njegov izviren (lasten) in dovoljuje Organizatorju ravnanje z njim v okviru določb o varovanju osebnih podatkov. Kadarkoli ima pravico zahtevati izbris njegovega e-naslova iz baze prejemnikov e-obvestil.

Varovanje podatkov
Organizator zagotavlja in se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici (ime in priimek, elektronski naslov in telefonsko številko), varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in in jih brez privolitve ne bo posredoval tretjim osebam. Uporabljal jih bo izključno za interno analizo podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave in za občasno pošiljanje obvestil in vabil, povezanih z vsebino spletne strani in šole Učenje za življenje.

Vsebina izobraževanj
Vsebina predavanj izraža izključno stališča predavateljev, in ne nujno tudi organizacij, v katerih so zaposleni ali organizatorja. V nobenem primeru organizator ni odgovoren za kakršno koli škodo, ki bi temeljila na podlagi informacij te spletne strani ali na podlagi naših predavanj.

Odgovornost
Na spletni strani Učenje za življenje bomo zagotavljali točnost in ažurnost podatkov, vendar opozarjamo, da so podatki informativnega značaja, zato ne prevzemamo odgovornosti za točnost in celovitost podatkov ter za kakršnokoli škodo, neprijetnost ali posledico, ki bi uporabniku morda nastala zaradi morebitnih napak, nepopolnosti ali netočnosti podatkov. Prav tako ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in nismo odgovorni za škodo, ki bi izhajala zaradi morebitne nedelujoče spletne strani.

Piškotki
Spletno mesto www.ucenjezazivljenje.si uporablja piškotke, s pomočjo katerih izboljšuje uporabnikovo izkušnjo pri uporabi spletnega mesta, spremlja statistiko obiska in omogoča uporabo vtičnikov družabnih medijev. Z uporabo spletnega tega mesta se šteje, da se uporabnik z uporabo piškotkov strinja.