Splošno prepričanje je, da se pridobivanje kilogramov prične s prevelikim vnosom hrane, a praksa zelo pogosto pokaže, da temu ni tako.
Se tudi vam kdaj zgodi, da pridete zvečer iz službe utrujeni domov in izropate hladilnik, še preden se sezujete? Včasih zmoremo celo notranji dialog, o smiselnosti početja, a običajno to ne obrodi sadov. Misel postane dovolj glasna šele potem, ko manjka pol lončka Evrokrema in pol Poli salame, a ne? Nič nenavadnega :)! Naši možgani se pač ne morejo sami boriti proti hormonom, lakoti in čustveni potrebi po hrani hkrati. Vendar obstaja rešitev!

Kako se ubraniti večernega ropanja hladilnika, kako prečiti telesno in čustveno potrebo po nepravilni hrani? Katera hrana nam lahko pri tem pomaga? Vse to bo na predavanju pojasnila Mojca Cepuš. Pojasnila bo, kakšne težave prinaša nepravilno razporejen vnos hrane in kako si urediti zdrav in kvaliteten jedilnik. Na katero tipko je treba pritisniti, da bomo zadovoljili naše želje po dobri hrani in se ob tem ne zredili?

Mojca Cepuš_flower-macro-pink-floral-closeup

Oglejte si celovit program. Izberite 8 predavanj in se prijavite na Učenje za življenje.
Program Prijava