Podjetništvo, Agilnost in Mindfulness

Matej Golob (1.6.2021 online)

Kako se spremeni miselnost, obnašanje in navade, ko gremo v bolj podjetniški in agilni način delovanja? Kakšne so najboljše prakse in trendi na tem področju pri nas in v razvitem svetu? Kakšne so pasti in običajna napačna pričakovanja? Kako nam pri vsem tem lahko pomaga Mindfulness trening in kdo vse se že s tem ukvarja? Na ta in sorodna vprašanja bomo odgovorili skozi interaktivno delavnico prepleteno z vajami in uporabo nekaterih zanimivih orodij na tem področju.  
Matej Golob. Geek po duši, natreniran in šolan v poslu, zaljubljen v podjetniški način, kaljen v korporaciji. V imenu učinkovitosti in višje dodane vrednosti uporablja Mindfulness kot zelo močno orodje. Je eden od pionirjev vitkega in agilnega inoviranja v Sloveniji. Vodilni partner v CorpoHubu. Predavatelj, podjetnik, mentor, trener in moderator. Pravi ljubitelj knjig. TED entuziast in maratonec.  

Dihanje je prizemljitev duha za ustvarjanje sveta

Dr. Milan Hosta (3.6.2021 v živo)

Z dihanjem se duh prizemlji. Z dihanjem se kvantni preskok zgodi. Z dihanjem se svetlobna hitrost ustavi, da duh svojo podobo na ogled postavi. Zato vse, kar diha, skriva v sebi večnega duha. Dihanje, pravimo, je most med zavestnim in nezavednim. In med duhom in dihom je duša, ki vse to posluša in obe strani spraviti skuša. Od pljuč do srca dih se vije in tu duša uglašuje naše melodije. Vsaka misel, vsaka telesna reakcija in vsako čustvo je pod vplivom in vpliva na vzorec dihanja ter s tem določa kakovost našega življenja. Na delavnici bomo spoznali kako več kisika spraviti do celic, kako se hitro umiriti in kako povečati delovno pozornost in učinkovitost. Vse to – za več navdiha!  
Dr. Milan Hosta. Vodja Dihalnice in life-coach na področju treninga odpornosti in osebnostnega razvoja. Ponuja podporo visoko uspešnim posameznikom, elitnim športnikom, podjetjem in strankam z različnimi izzivi rasti ali preobrazbe ali zdravstvenimi težavami. Za potrebe upravljanja spremembe, osebne ali korporativne vizije in poslanstva je razvil posebno metodo MatrixOfChange, ki jasno in učinkovito vodi k uresničevanju polnih potencialov.  

Kdaj in kje?

Podjetništvo, Agilnost in Mindfulness: 1.6.2021 od 19h do 20:30 online

Dihanje je prizemljitev duha za ustvarjanje sveta: 3.6.2021 od 19h do 21h v živo v Ljubljani

Povezavo do srečanja z Matejem Golobom boste prejeli dan pred dogodkom. Srečanje z dr. Milanom Hosto bo na Trgu komandanta Staneta 12 v Šiški (nasproti Aleje).

Obetata se nam dva vrhunska dogodka dveh izjemnih strokovnjakov! Toplo vabljeni. TO PA ŠE NI VSE! Učenje za življenje je priložnost za druženje in medsebojno spoznavanje. Znanje je zelo pomembno, a enako pomemben je socialni kapital.

Pridružite se nam! Spoznali boste ljudi, ki so vam podobni. Kdo ve, lahko postanejo vaši prijatelji, poslovni partnerji,...

 

Cena in prijava:

Delavnica 1.6.2021 / Matej Golob / online 30€

Delavnica 3.6.2021 / dr. Milan Hosta / v živo 40€

BONUS PLUS: delavnica 1.6.2021 PLUS delavnica 3.6.2021 60€

V skladu s 1. Odstavkom 94. Člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.

 

Za prijavo na obe ali posamezno srečanje prosimo izpolnite spodnjo prijavnico:

Izpolnite tisti, ki želite prejeti račun na podjetje.

Izberite poljubno število delavnic.


Po prijavi boste na elektronski naslov prejeli podatke za plačilo, po izvedenih srečanjih pa še račun.
Organizator: Zavod Učenje za življenje, sola@ucenjezazivljenje.si, 031 379 404

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji.