Vrednote; Odnosi; Motivacija; Razumevanje: Razumevanje notranjega motivacijskega sistema, ki vodi naše vedenje

Melita Hrovat

Zakaj partner razume vaš odziv drugače kot vi? Se kdaj sprašujete zakaj vaši otroci tako različno reagirajo v enaki situaciji? Si želite, da bi vaš tim bolje deloval kot celota in posledično dosegal boljše rezultate? Vas zanima kako lahko bolj uspešno obvladujete konflikte? Veste, da vaše vedenje usmerja notranja motivacija s katero ste se rodili? Na predavanju boste spoznali orodje SDI (Self Deployment Inventory). Slednje nam pomaga spoznavati sistem vrednot, ki usmerja vedenje posameznika.    
Melita Hrovat ...ekonomistka po izobrazbi, mentorica po duši. Željna deliti znanja, pridobljena v številnih letih dela na področju odnosov z javnostmi, kadrov, marketinga,… Športno aktivna, pozitivno usmerjena, mami in žena. Vedoželjna, predvsem na področju odkrivanja osebnosti in razumevanja odnosov (NLP praktik, SDI facilitator, karierni vodja).    

Karierna razpotja: Razvoj in načrtovanje kariere s pomočjo kariernih sider

Dr. Danijela Brečko

Vse pogosteje se znajdemo na kariernih razpotjih, ko preprosto začutimo nov klic in se odločimo za spremembo v karieri. V predavanju bomo predstavili proces kariernega razvoja posameznika, ki poteka skozi raziskovanje sebe in kariernih priložnosti. Pri tem bomo uporabili in preizkusili orodje karierno sidro, izvirno metodologijo E. G. Sheina, ki temelji na identificiranju osebnih vrednot, talentov, predstave o sebi in notranjih motivih.    
Dr. Danijela Brečko ...od leta 2015 izvršna direktorica pri Sofosu, Inštitutu za upravljanje znanja in razvoj talentov. Ima več kot 25 let izkušenj s predavanji in treningi in več kot 15 let izkušenj z moderiranjem skupinskih procesov komunikacije. Svoje delo povezuje z lastnimi raziskavami. Je avtorica 7 strokovnih knjig, med drugim Načrtovanje kariere kot dialog med organizacijo in posameznikom. Od leta 2016 vodi nacionalni projekt Organizacijska energija.    

Podjetništvo, Agilnost in Mindfulness

Matej Golob

Kako se spremeni miselnost, obnašanje in navade, ko gremo v bolj podjetniški in agilni način delovanja? Kakšne so najboljše prakse in trendi na tem področju pri nas in v razvitem svetu? Kakšne so pasti in običajna napačna pričakovanja? Kako nam pri vsem tem lahko pomaga Mindfulness trening in kdo vse se že s tem ukvarja? Na ta in sorodna vprašanja bomo odgovorili skozi interaktivno delavnico - predavanje prepleteno z vajami in uporabo nekaterih zanimivih orodij na tem področju.    
Matej Golob ...Geek po duši, natreniran in šolan v poslu, zaljubljen v podjetniški način, kaljen v korporaciji. V imenu učinkovitosti in višje dodane vrednosti uporablja Mindfulness kot zelo močno orodje. Predavatelj, podjetnik, mentor, trener in moderator. TED entuziast in maratonec.    

Kako predstavljati svojo poslovno dejavnost na spletu

Miha Medven

Delavnica osnovnih korakov za pojavljanje na trgu bo dobrodošla za vse, ki se želite podati v podjetniške vode, pa ne veste, kako začeti s pojavljanjem na spletu. Začeli bomo s postavljanjem ciljev in glede na zmožnosti definirali naslednje korake, ki jih bomo v nadaljevanju nadgradili s konkretnimi primeri. Ugotavljali bomo, na kaj je potrebno paziti pri izdelavi spletnih strani in pri pojavljanju na spletu na splošno.

 

 

Miha Medven ...ima več kot 10 let izkušenj z gradnjo in uvajanjem različnih produktov in spletnih storitev na trg. Po izobrazbi družboslovec, ki se je priučil programiranja in produktnega razvoja. Že več kot 6 let uspešno deluje kot freelancer. Pri svojem delu sodeluje s slovenskimi in tujimi startupi, ki jim s svojimi izkušnjami in znanjem pomaga priti na trg. Izkušen govorec; redno govori na tehničnih in freelancerskih meetupih.    

Adijo, finančni stres!

Ana Vezovišek

Pomembno je varčevati, imeti cilje, biti brez dolgov. Kje začeti, da bo pot proti finančni zrelosti kar se da enostavna? Lotili se bomo finančnih mitov, ki nas tako zelo pogosto ovirajo na naši poti. Gre za mite glede proračuna, kreditov, zavarovanj, pokojnine, investiranja. Spoznali bomo edinstven sistem 3 VD, ki popolnoma spremeni naše trenutno ravnanje z denarjem in nam pokaže, da tudi mi lahko dosežemo zastavljene cilje. Na resničnih primerih bomo pogledali kje delamo največ napak. Dobili bomo jasne usmeritve kako se premakniti iz trenutne situacije naprej, do obdobja, kjer ne bomo več občutili finančnega stresa.

 

 

Ana Vezovišek ...mag. Specialistka za financiranje in osebni proračun, predavateljica, pisateljica (avtorica knjige Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem? knjige Anini finančni recepti – za vašo dobro finančno kondicijo ter so-avtorica tretje, ADIJO, FINANČNI STRES), podjetnica. Do danes za različne medije napisala več kot 400 prispevkov, kreirala kar nekaj projektov. Iskalka izzivov, ki verjame v to, da se nam vse v življenju zgodi s prav posebnim namenom. Namenom, ki nam pokaže novo pot.  

Povezanost z notranjo modrostjo nam pomaga bolje in lahkotneje obvladovati težje življenjske situacije

Urša Milavec

Kako sta povezana miren um in notranja modrost in kdaj imamo stik z le-to? Kako sta povezani notranja modrosti in naše delovanje-akcija in s tem povezano obvladovanje stresa? Kje se skriva ključ do prirojenega znanja, ki nam pomaga obvladovati mentalne motnje, ki nas spravljajo v stres? Odgovore ponuja osvetlitev 3 fundamentalnih principov, ki omogočajo, da prihajamo do izkušanja sveta, in so opredeljeni kot um, zavest in misel. Obravnavali bomo  življenjski primer in izvedli vaji za doseganje stanja mirnega uma, ko delujejo naši možgani na frekvenci alfa in theta valov.    
Urša Milavec …kot diplomantka fakultete za šport in podjetnica se ukvarja s svetovanjem na področju zdravega življenjskega sloga in zdravim načinom življenja že od l. 2007, ko je ustanovila in nekaj let vodila center za zdravje in lepoto Dermalift. Kasneje je pridobila mednarodne certifikate NLP coach, mojster hipnoze, 3 principles transformativni coaching in zasnovala Master Change Training, ki se ciljno ukvarja z obvladovanjem stresa in gradnjo ravnovesja na področju uma, telesa in duha.    

Kje in kdaj?

Okvirni čas izvedbe programa je april - maj 2021. V primeru ugodnih epidemioloških razmer bodo dogodki izvedeni v živo (v kreativnem FINPLAC-u, BTC City Ljubljana - kristalna palača), v nasprotnem primeru pa na daljavo. Oblika izvedbe programa in termini bodo pravočasno objavljeni in vsi prijavljeni boste pravočasno obveščeni.

Vsa predavanja / delavnice bodo potekale 19h-20:30. TO PA ŠE NI VSE! Učenje za življenje je priložnost za druženje in medsebojno spoznavanje.

Znanje je zelo pomembno, a enako pomemben je socialni kapital; tako bo čas po srečanjih (20:30-21h) pisal najverjetnejši scenarij: Spoznali boste ljudi, ki so vam podobni. Kdo ve, lahko postanejo vaši prijatelji, poslovni partnerji,...

Cena in prijava:

Vabljeni na srečanja po vašem izboru.

Cena enega srečanja je 40,00 EUR. V skladu s 1. Odstavkom 94. Člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.

Za prijavo na program prosimo izpolnite spodnjo prijavnico:

Izpolnite tisti, ki želite prejeti račun na podjetje.


Izberite poljubno število predavanj / delavnic.


Kotizacija: Cena udeležbe enega srečanja znaša 40,00 €. V skladu s 1. Odstavkom 94. Člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.
Način plačila: Po prijavi boste na elektronski naslov prejeli podatke za plačilo.
Organizator: Zavod Učenje za življenje, sola@ucenjezazivljenje.si, 031 379 404

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji.