Čarobna moč dotika in prednovoletno srečanje: 17.12.2020 ob 19h online

VSEBINA:

Prednovoletno srečanje Učenje za življenje bo v znamenju ČAROBNE MOČI DOTIKA obrazne refleksoterapije!

Z nami bo Sanja Dimic, refleksoterapevtka. Delila bo svoje znanje o tretmajih Podjetniški reset in Zlati lifting. Popeljala nas bo v svet, kjer uživamo in se sproščamo na masažni mizi, na našem obrazu in v telesu pa se medtem odvija pomlajevanje.

Tretma Podjetniški reset je kombinacija akupresure, taoističnih tehnik, energijskih tehnik in obrazne refleksoterapije. Svoje znanje iz Japonskega cosmo liftinga Sorensensistem™ je Sanja podkrepila z ostalimi pristopi in dodala še fotopomlajevanje z BioptronVsi tretmaji bodo predstavljeni v obliki privlačne ponudbe; razvajanja za nas ali naše najbližje (božično-novoletno darilo).

Pogovor bom vodila Iris Kline Arih, resonančna coachinja, direktorica Učenja za življenje.

DRUŽENJE:

Sledilo bo druženje! Spoznavali se bomo na poseben način - skozi novoletne zaobljube (do srečanja pripravite vsaj en cilj-namero za 2021). Zaključek bo skupna meditacija, pri kateri se bomo povezali v neskončen sistem in se s svojimi cilji vibracijsko uskladili (udobno sede ali leže).

 

KDAJ in KJE:

KDAJ? V četrtek, 17. decembra 2020 ob 19h (do 20:15). 

KJE? Doma - online.

 

CENA IN PRIJAVA:

Za člane Učenje za življenje s poravnano članarino za učno leto 2020/21  je dogodek brezplačen, za ostale znaša kotizacija 10,00 EUR. Če še niste član(ica), lahko to kadarkoli postanete, Več o skupnosti Učenje za življenje in članstvu na tej povezavi.

Za udeležbo na dogodku izpolnite spodnjo PRIJAVNICO.

 

PRIJAVNICA:

Izpolnite tisti, ki želite prejeti račun na podjetje.

Kotizacija: Cena udeležbe srečanja znaša 10,00 €. V skladu s 1. Odstavkom 94. Člena ZDDV davek na dodano vrednost ni obračunan.
Način plačila: Po prijavi boste prejeli podatke za plačilo, v dnevih pred srečanjem pa tudi spletno povezavo za dostop do srečanja.
Organizator: Zavod Učenje za življenje, sola@ucenjezazivljenje.si, 031 379 404 (Iris Kline Arih).

S prijavo se strinjate s splošnimi pogoji.