Povezovalna in ustvarjalna šola za življenje 

Dobrodošli v skupnost Učenje za življenje, ki z navdihujočimi, strokovnimi, zavedanja in srčnosti polnimi, uporabnimi in praktičnimi vsebinami prispeva k bolj zdravemu, zadovoljnemu in kakovostnemu življenju. Snujemo številne povezave, privabljamo možnosti in ustvarjamo priložnosti, kjer se docela sprostijo naši potenciali, ustvarjalna moč, naše sanje. Skozi programe Učenje za življenje se oblikuje prostor povezanih ljudi. Vsi mi in vsak od nas s svojo prehojeno življenjsko potjo prebujamo v sebi in v drugem boljšega človeka, oblikujemo boljšo družbo in gradimo boljši svet. Z majhnimi koraki in dejanji. Mnogo njih, mnogo nas.

 

Kaj prinaša članstvo v skupnosti Učenje za življenje?

Člani skupnosti Učenje za življenje pridobite mrežo poznanstev, krog somišljenikov in priložnost za povezovanje in ustvarjanje v širšem okolju. Ustvarjamo skupnost, ki spodbuja sodelovanje, kreativnost in produktivnost. Iz naslova ugodnosti prejmete tudi 10% popust v programih Učenje za življenje v letu, za katerega je bila plačana članarina, do določenih vsebin pa ste brezplačno upravičeni. Dobrodošli!

Članarina in pristopnica

Letna članarina znaša 20,00 €.

S spodnjo izpolnjeno pristopno izjavo ter z nakazilom članarine na TRR račun: SI56 0400 1004 9225 161 boste včlanjeni v skupnost Učenje za življenje in deležni ugodnosti iz naslovna članstva. Na vaš email, ki ga boste navedli, vam bomo poslali račun.

Letna članarina znaša 20,00 €.
Soglašam, da se moji navedeni osebni podatki zbirajo, uporabljajo in obdelujejo za potrebe vodenja evidence o članih, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošnimi pogoji Zavoda Učenje za življenje, objavljenimi na spletni strani. S članstvom se vpisujem tudi med prejemnike e-novic Učenje za življenje.