Ples ženske in moške energije

Vsi smo že občutili kako zelo različni sta ženska in moška energija, a ob pravilnem razumevanju in prepoznavanju obeh energij, sta ženska in moška energija lahko tudi magično komplementarni.
Naj gre za energijo ženske ali moškega, potrebno jo je ves čas negovati in zanjo lepo skrbeti, ter ohranjati stik s samim seboj. Kadar resnično sledimo samemu sebi, lahko v popolnosti prebujamo lastno ustvarjalnost, modrost, strast, intuicijo in seveda ljubezen do sebe in drugih. Šele ob zavedanju in čutenju lastne energije, lahko občutimo nasprotno energijo. In ko trdno sledimo sebi, lahko nasprotno energijo brezskrbno sprejmemo in se prepustimo njuni igrivosti, brez da bi ena prevladala nad drugo. Tako ženska kot moška energija lahko prideta v popolnosti do izraza in moči šele ob sobivanju. No, tu pa pridejo prav kakšna uporabna navodila... In Neli jih ima na zalogi za cel priročnik.

Neli Rep

Priznana profesionalna bioterapevtka je v svoji dvajsetletni praksi mnogim posameznikom pomagala reševati težave s telepatskimi zaznavami in karmično diagnostiko. Spoznavala je kozmične zakone, karmo, delovanje uma in vpliv vseh teh elementov na telo. Raziskovala je svoj obstoj, namen in duhovne zakone, ki vladajo posamezniku v življenju in se pričela kasneje tudi profesionalno spogledovati s področjem zdravljenja posameznikov. V zadnjih letih vodi tečaje karmične diagnostike, kjer deli svoje teoretično in praktično znanje in kaže poti učenja, čiščenja podzavesti in kreiranja svojega življenja, obvladovanja tehnike samozdravljenja idr.