Se znate postaviti v enakovredni položaj slehrnemu govorniku? Povedati sporočilo avtentično, jasno in pozorno? Upravljati pogovore v smereh, ki soglašajo z vašimi nameni in cilji ter z željami in cilji vašega sogovornika?

Trenerka retorike in javnega nastopanja, Meta Grošelj, verjame, da je temeljna zadrega prodajnih, marketinških izzivov, pa tudi sposobnosti mreženja, prav trema. Trema je tista, ki spodbuja neavtentičnost, občutek neenakosti, neenakovredosti – in to je problem, ki ga govorništvo rešuje.

Vabljeni na online webinar, pogovor z Meto Grošelj, ki je tudi ustanoviteljica Šole Poslovne Retorike, polletnega treninga umetnosti javnega nastopanja in veščin vplivanja in prepričevanja.

 

KJE in KDAJ?

Webinar bo potekal 15.9.2020 ob 19h. Z Meto Grošelj se bom pogovarjala Iris Kline Arih, resonančna coachinja, soustanoviteljica in direktorica zavoda Učenje za življenje.

Obisk webinarja je BREZPLAČEN, je pa za zagotovitev udeležbe OBVEZNA PRIJAVA nanj. V nadaljevanju boste pravočasno prejeli tudi spletno povezavo do webinarja.

 

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]