Prijatelji

Dragi prijatelji in ambasadorji šole Učenje za življenje!

Prisrčno vabljeni, da z nami soustvarjate šolo za resnično, dobro in lepo. Vaši predlogi za nove vsebine bodo pomagali vsem nam, da bomo živeli bolj polno in radostno.

Veseli smo, da vaše izkušnje, pobude in spodbude delite z nami. Skupaj smo glasnejši! Povezuje nas ideja za proaktivno, ustvarjalno in odgovorno vedenje z namenom polnejšega, kakovostnejšega in srečnejšega življenja.

"Prijatelji, ne bojte se življenja! Kako dobro je živeti, kadar storiš kaj dobrega in resničnega." Fjodor Mihajlovič Dostojevski

Pišite nam na sola@ucenjezazivljenje.si. Postanite član Skupnosti Učenje za življenje in pridobite ugodnosti skupnosti.

Predavatelji

Spoštovani predavatelji, strokovnjaki, motivatorji in prijatelji šole Učenje za življenje!

Vabimo vas, da v odlični družbi podelite svoja znanja, izkušnje in življenjske zgodbe. Življenje nam ponuja nešteto enkratnih priložnosti, da se vsak dan naučimo česa novega. Na poti učenja postajamo bogatejši, uspešnejši in bolj zadovoljni. Učimo se od življenja samega ter od ljudi okoli nas, zato je prav, da s hvaležnostjo svoje znanje delimo in učimo druge. Za udeležence šole snujemo raznovrstne vsebine ter poglobljene učne programe v okviru tematskih modulov, zato je priložnosti za sodelovanje veliko.

 

Partnerji

Spoštovani poslovni partnerji! Vabimo vas, da se nam pridružite kot partner ali pokrovitelj šole Učenje za življenje.

Sodelujete lahko v obliki predavanja in delavnice, ter z udeleženci podelite svoje neprecenljive poslovne izkušnje ali v izvedbi iniciativ, ki predstavljajo aktivacijski element šole za življenje (kreacijo). Hvaležni bomo za organizacijsko in finančno podporo v obliki donacije ali finančnega pokroviteljstva. V prihodnjih izobraževalnih modulih želimo udeležencem omogočiti tudi sofinanciranje vpisnine v obliki štipendije ali poslovne prakse. Vsa sredstva bomo namenili nadaljnemu razvoju šole in izobraževalnih projektov, ter vam v zahvalo omogočili predstavitev podjetja, storitev, izdelkov ter ugodnosti pri vpisnini.

 

Mediji

Spoštovani uredniki in novinarji! Vas in vašo medijsko hišo vabimo, da postanete medijski partner šole Učenje za življenje.

Povezujemo veliko zanimivih predavateljev, kakovostnih vsebin ter družbeno koristnih projektov in dogodkov. Verjamemo, da smo dopolnitev vaših vsebin in skupaj lahko še uspešneje nagradimo zveste ljubitelje vaših medijev.

Z objavo naših skupnih vsebin v vaših medijih omogočate pomembno podporo pri ozaveščanju o pomenu življenjskega učenja in osvajanja znanj, ter številnim ljudem kažete pot do bolj osmišljenega - zdravega in zadovoljnega življenja.