Iz zaznav, prepričanj in želja se je porajala ideja… Ne ena, množica njih! Dozorevale so, se spreminjale, kristalizirale. Naposled je bilo videti eno jasno smer, na njenem obzorju pa številne možnosti in priložnosti! Učenje za življenje je srečanje na poti treh čudovitih žensk. Združuje nas toplina, ljubezen do življenja, ustvarjalen naboj, inovativnost, naravnost. Vse to – z željo po povezovanju znanj in ljudi za polnost življenja v resničnem, dobrem in lepem.

 

Mirjam

Mirjam Zalar Ribič

Več kot dvajset let aktivna v marketinških oz. medijskih agencijah. Zadnja štiri leta predana učenju o življenju in iz življenja. Zase in za vse, ki bi želeli dati življenju več. Ustanoviteljica in urednica spletnega portala dobranovica.si. Štirikratna mama in trikratna babica, žena. Djotis svetovalka.

 

 

LiliLili Cizelj

Dvajset let izkušenj na področju oglaševanja, marketinga, odnosov z javnostmi in brandinga. Raziskovalka skrivnosti življenja in njegovih zakonitosti, medsebojnih odnosov in ljubezni. Ljubiteljica lepih stvari v življenju, osvajanja novih znanj ter razvajanja ljudi, ki jih imam rada.

 

 

Iris Kline Arih

Resonančna coachinja. Spodbujam k aktivaciji lastnih potencialov, odpravljanju omejujočih prepričanj in oblikovanju novih možnosti v življenju. Uspeh pomeni zame živeti svojo resnično naravo – plemenit namen, jasnost, ustvarjalnost. Lahkotno:) Predana mama, žena, prijateljica, športnica.