Spoznanja o tem, zakaj se nam določene stvari dogajajo, o tem kako se odzivamo nanje in o tem, da obstajajo znanja in orodja s katerimi lahko spremenimo svoje zaznave, misli, čustva in ravnanje odstiramo tudi soustanoviteljice Učenja za življenje in s tem prispevamo k temu, da živimo lažje, preprostejše, predvsem bolj zdravi, srečni in uspešni:

Resonančni coaching

Se sprašujete, kako povsem naravno spodbuditi spremembe, ki si jih želite? Kako priti do skladnosti s svojimi željami, cilji in vizijo? Kako povečati pozornost in ustvarjalnost ter ohraniti zdravje skozi ravnovesje delo-prosti čas?

Vabljeni na resonančni coaching, ki vodi k samoopazovanju in izkušanju novih vidikov sebe. S pomočjo učinkovitih vaj in meditacije boste vse bolj vibracijsko usklajeni s svojimi cilji – v resonanci. Začeli boste docela izkoriščati svoje potenciale. Razvili boste nove navade in opustili omejujoča prepričanja ter na ta način prišli do večje sproščenosti, jasnosti in ustvarjalnosti. Zdravi in uspešni boste, vaše življenje pa bo dobilo več smisla. Več >>>>

Spoznaj samega sebe!, Djotiš svetovanje

Djotiš počiva na starodavnih modrostih, rojenih v skrivnostih narave. Znanje, neprecenljive vrednosti temelji na univerzalnih zakonih vesolja. Osvetli nam pot, ki je pred nami in pomaga razumeti kdo smo, zakaj se doživljamo, kot se in kaj lahko spremenimo.
Simbolni jezik planetov opisuje našo naravnanost, ki ji Življenje vedno sledi. Ko vemo, da je sedanjost posledica naših preteklih misli, pogledov in prepričanj,  razumemo, da prav danes ustvarjamo svojo prihodnost. Naš izhodišče je, kakršno je, pot naprej pa je naša izbira. Več >>>>