Od ranljivosti do iskrivosti

Skupaj s Tjaši bomo odkrili, da nas v resnici prav sposobnost človečne ranljivosti pelje v celovitost. Gre za  tisti globok notranji občutek svojosti, ko ima vsak občutek svoje dragoceno mesto, ko je vsaka izkušnja priložnost za rast in prisotnost naš kompas skozi bogato čuječe življenje. Spoznali bomo tako ranljivost kot sočutje, milino, avtentično, prisotnost ter pomen srčnih povezav. Srčno vabljeni.
Življenje nam včasih pripravi grenke izkušnje, najtežje zagotovo takrat, ko izgubimo ljubljeno osebo. Tjaši Artnik Knibbe se je v najtežjem obdobju svojega življenja, po izgubi treh družinskih članov v zelo kratkem času, odločila za Camino: »Pot mi je podarila izjemno priložnost za odpiranje najbolj skritih delov srca in najbolj zamegljenih delov uma. Bolečina se je z vsakim korakom in močno namero, da se osvobodim njenega oklepa, polno izražala na romanju, a me je skozi tunel ranljivosti vračala v mehkobno, sočutno, močno in svobodno bitje,« strne svoja spoznanja.
Njen življenjski moto je »Živi na Polno Prisoten čisto vsako sekundo«.

Tjaši Artnik Knibbe

Tjaši Artnik Knibbe, avtorica nove edinstvene knjige s Camina Ranljiva. Ta se je po izgubi brata, mame in očeta sama peš odpravila na 850 km dolgo romarsko Jakobovo pot, ki ji je podarila kopico bogatih uvidov v izjemni pomen ranljivosti kot poti do notranje duhovne iskrivost. Globoko potovanje vase ji je predstavljalo tudi prelomnico, ko je iz vloge »otroka« po smrti svojih staršev z vsakim korakom bolj zorela v odraslo, celovito osebo. Danes o tem napiše iskrivo knjigo, ki spreminja v srce in deli svoje izkušnje kot učiteljica kundalini joge ter čuječih meditacij ter terapevt metode Heart&Soul Healing. www.iskriv.si