Vem, da zmorem

Tokrat se bomo naučili kako vzeti življenje v svoje roke ter kako učinkovito upravljati z osebno energijo. Cilj je ukrotiti divji tempo življenja, obvladati stres in imeti vedno na zalogi dovolj energije za kakovostno življenje.
Vsi razumemo, da aparat brez vira energije, ne more narediti tega, za kar je ustvarjen. Prepogosto pa pozabimo na dejstvo, da za uspešno delovanje ne potrebujemo zgolj energije, pač pa predvsem dovolj kakovostne energije.
Dr. Zadel nam bo pomagal poiskati odgovore na vprašanja ali imamo dovolj energije na razpolago, kakšne kakovosti je ta energija, kako je usmerjena, kako jo imeti nekaj vedno na rezervi za nepredvidene dogodke, izjeme in za lepo življenje ter kam naj jo gremo iskat, ko mislimo, da jo je že zmanjkalo.
Verjemite, mi vsi to zmoremo :).

Dr. Aleksander Zadel

Dr. Aleksander Zadel, psiholog in specialist klinične psihologije, je direktor Inštituta za osebni razvoj C.A.R. (Corpus Anima Ratio) ter soustanovitelj zaposlitvene agencije Competo.
V podjetjih in drugih institucijah organizira treninge upravljanja medosebnih odnosov, razvoja osebnih in vodstvenih zmogljivosti zaposlenih in motivacije.
Je avtor razprodane knjige Dva obraza enega sveta in knjige Tretji obraz, ki pomaga staršem razumeti, kaj lahko preko vzgoje nudijo otrokom, da bodo ti odrasli v odgovorne, samostojne in samozavestne osebe.