Kako preteklost vpliva na naš danes?

S septembrskim nizom srečanj Preteklost: SPREJETA bomo ozaveščali zavedno in nezavedno iz preteklosti – občutenja in doživetja ter vzorce, ki jih nosimo s seboj in ki nas pogosto omejujejo pri tem, da bi polno in radostno živeli. Vsak od nas je doživel izkušnjo, ki nas je ‘zaznamovala’, pa vendar nekateri z njo obračunajo mimogrede, drugi pa za to potrebujemo razumeti več. O tem, kako preteklost vpliva na naš danes, na naš razum, srce in našo vibracijo ter kako sprejeti sledi preteklosti bodo odstirali pogled:

14.9.: Melita Kuhar, socialna pedagoginja, svetovalka in kolumnistka: Otroštvo, vzgoja in posledice. Kako ozavestiti in preobraziti vzorce, ki nam ne služijo več, saj smo odrasli ljudje, kako biti bolj sočutni in prijazni do sebe in kako se pogumno soočati z lastnimi prepričanji?

21.9.: Urban Urbanc, avtor, predavatelj in svetovalec za zdrav način življenja ter za medsebojne odnose: Zdravi in prebujeni odnosi. Sprejemanje tega kar je, ta trenutek, je edini zavestni način, da se v ZDAJ lahko potopimo ter v njem ostanemo ves čas.

28.9.: Neli Rep, priznana bioterapevtka in poznavalka kozmičnih zakonov, karme in delovanja uma: Kar seješ, to žanješ: Ko se drugače, z večjim zavedanjem odzovemo na travmatično situacijo, na travmatičen odnos, lahko spreminjamo tudi svojo preteklost oziroma podobne travmatične vzorce v paralelnem življenju.

Vprašali se bomo, koliko tega iz preteklosti bi pa bilo ravno prav občutiti danes? Ohraniti tisto najboljše, tisto, kar nam povzroča nelagodje pa nevtralizirati ter procesirati v prihodnost. Videti je, da to kolesje, ki premleva in sortira ter vleče na vse strani, tako, da včasih prav boli, živi za preteklost. Mi pa želimo živeti v sedanjosti, kajne? Kako te slike in glasove ter tišino preteklosti narisati, uglasiti in jim dati pomen, da bomo lažje in bolj sproščeno živeli, zaupali v življenje in ljubeče kreirali prihodnost danes? Ne zamudite prijave na https://ucenjezazivljenje.si/preteklost-sprejeta/, do 31.8. ceneje.

Toplo vabljeni!