Lepo je biti ženska!

Lepota zagotovo zaobjema nešteto pomenov in ko jo pripišemo ženskam, lahko samo s občudovanjem ter hvaležnostjo opazujemo kreacijo narave. To kar mislimo, to smo, saj z mislimi ustvarjamo svojo realnost. Zato je pomembno, da se zavedamo kako zelo lepo je biti ženska. In prav vsaka ženska je lepa, zanimiva ter nekaj posebnega.
Tako zunanjo kot notranjo lepoto lahko ustvarjamo in polepšamo. Pri zunanji lepoti je pomembno, da se osredotočimo na to kar imamo, brez tarnanja kaj nimamo, ter sprejmemo svoje telo v vsej njegovi obliki. Bi polepšala svojo podobo? Zdrava prehrana, redna vadba in dovolj spanja delajo čudeže, k temu dodaš še nekaj lepotnih poudarkov ter nasmeh, ki je zagotovo najlepši modni dodatek.
Zunanjo lepoto je potrebno negovati, saj lepša naše notranje počutje, tako kot negovanje notranje lepote, lepša našo zunanjost. Skupaj pa tvorita neustavljivo privlačnost in samozavest od znotraj navzven. Notranjih lepotnih ritualov je veliko, a pomembno vodilo naj bo prebujanje svoje ženskosti in senzualnosti. Bodi lepa zase, sami sebi in iz sebe ter predvsem imej se rada.
Čudovito srečanje se nam obeta: pogovor, ličenje, morda pa tudi malo plesa 🙂

Martina Vrhovnik je ena od soustvarjalk šole Učenje za življenje, ki poteka v  Ljubljani, Mariboru in Kopru.
Toplo vabljeni k ogledu programa in k prijavi!

Martina Vrhovnik

Martina Vrhovnik ljubi življenje. Vse kar počne, počne z dušo in srcem. Pred 20. leti je začela svojo pot kot vizažistka. Delala je je v svetu mode in ličila ogromno lepih obrazov. Sodelovala je tudi na snemanjih nadaljevank v Zagrebu in Beogradu, kjer je tudi par let živela. Pred 8. leti pa je odprla svoj prvi T spot studio, ker predaja znanje ličenja vsakodnevnim ženskam in jih uči, kako se pravilno naličiti. V Zagrebu se je spoznala s čudovito vadbo, ki je bila najprej za sprostitev njenega telesa in duše, nato pa se je v njo zaljubila. Tako močno zaljubila, da je pripeljala senzualni ples ob drogu v Slovenijo, v svoj T spot studio, kjer jo že štiri leta poučuje.