Kako premagovati pasti lastnih vzorcev?

Melita Kuhar, socialna pedagoginja, kolumnistka in svetovalka z dolgoletno prakso nam bo na prvem izmed 3 srečanj (14. septembra 2017)  z naslovom Preteklost: SPREJETA odstrla pogled na to, kako na naše življenje vplivajo vzgojne strategije naših staršev.

Na srečanju o sledeh preteklosti se bomo naučili, kako ozavestiti in preobraziti vzorce, ki nam ne služijo več, saj smo odrasli ljudje, kako biti bolj sočutni in prijazni do sebe in kako se pogumno soočati z lastnimi prepričanji v spoznanju, da jih zmoremo preoblikovati v takšne, da nam bodo poslej služili, ko se bomo odločali za zdravo osebnostno rast in za razvoj naših skritih in spečih potencialov.

 

 

 

Drugo srečanje bo gostil Urban Urbanc, avtor, predavatelj in svetovalec, tretje pa Neli Rep, priznana bioterapevtka in poznavalka kozmičnih zakonov,

Cena za vsa tri srečanja, ki bodo potekala v Ljubljani, 14., 21. in 28. septembra 2017 od 18:00 do 20:00 ure je 90€. Cena za zgodnje prijave – do 31.8.2017 – je 75€ na osebo. Prijavnico lahko izpolnete TUKAJ.