Prva šola za resnično, dobro in lepo življenje

Za radostno in polno življenje je treba oblikovati kombinacijo ljubezni do tega kar vsak dan počnemo, kakovosti naših odnosov, varnosti naših financ, stanja fizičnega zdravja in ponosa ob tem kar prispevamo svojim skupnostim.

Učenje za življenje, nov koncept izkustvenega izobraževanja, obravnava vse ključne vsebine življenja celovito, kontinuirano in na enem mestu v obliki šole za življenje. Ljudi poziva k aktivaciji za bolj zdravo, srečno, uspešno, zadovoljno in izpolnjeno življenje. Kot svoj prispevek k oblikovanju boljšega življenja, boljšega človeka in boljše družbe so ustanoviteljice Učenja za življenje povezale in združile 24 uglednih predavateljev in 24 odličnih vsebin s 4 najpomembnejših življenjskih področij.

Vsak udeleženec izobraževanja si poljubno oblikuje svoj program 8 predavanj in delavnic. Začetek prvega jesenskega izobraževalnega ciklusa bo 4. oktobra 2016 v prostorih Študentskega kampusa v Ljubljani. Program si oblikuje vsak udeleženec sam. S 4 temeljnih področij življenja: Spoznavam sebe, Sprejemam druge, Ustvarjam vrednost in Oblikujem počutje si lahko vsak izbere 8 najljubših tem po lastni izbiri.

Seznanite se z bolj natančno predstavitvijo vsebin, programa in  imenitnih predavateljev. V prijavi izberite svojih 8 srečanj, tistih, ki bodo v vaše življenje prinesla nove poglede, znanja in modrosti. Toplo vabljeni!

p.s. Ne odlašajte predolgo, saj prijave sprejemamo do 25.9.2016. Število mest je omejeno!

dokler-zivimo