V sozvočju s svojo resnično naravo

Sozvočje, zven, harmoničnost – vsi ti pojmi označujejo našo lastno vibracijo, nihanje ali resonanco, ki jo lahko spreminjamo s svojimi mislimi. Določena nihanja lahko prikličemo za spreminjanje, zdravljenje, osvobajanje. Kako?

Vabljeni na Treninge notranje uglašenosti, 6-tedenski program, kjer se bomo z zavedanjem povzdignili nad svoje misli in čustva. Na poti do notranje uglašenosti bomo korenito spreminjali zavest. Program bodo zaokrožili naslednji tematski sklopi: NAŠA PRAVA MOČ, LASTNA RESONANCA, CELOTA, SKRIVNOST SREČE, ODGOVORI NARAVE, ZDRAVILO V NAŠIH SRCIH. Približali bomo svoje nezavedno, ki je zelo spoštljivo in počne le to, kar mu povemo. Pozornost bomo usmerjali v ‘telesno’, kjer se odražajo čustva, opazovali, kaj je v nas in na ta način vse bolj prehajali od mišljenja k zavedanju. Uvodni del srečanj bo potekal v obliki predavanja, v nadaljevanju pa sledi širjenje zavesti z vajo.

Program bo potekal od 4.10. do 15.11. v Ljubljani, Pivovarniška ul. 6, 18h-20h, dve uri tedensko. Izvajala ga bom Iris Kline Arih, soustanoviteljica zavoda Učenje za življenje, resonančna coachinja. Več informacij in prijava na resonancnicoaching.si/skupine. Toplo vabljeni.